(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Pro Clean Raahe/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2018
Siivouspalveluyritys Pro Clean toimii Raahen seutukunnan alueella. Yritys tarjoaa siivouspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella kotitalous- ja yritysasiakkaille sekä julkiselle sektorille.

Etsimme nyt vahvistukseksi asiakkaallemme Pro Cleanille kasvavaan joukkoon osa-aikaista siivoojaa. Työtehtäviisi kuuluu mm. rappujen ja kauppojen siivoukset. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hakijalla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Pro Cleanilla. Tarjoamme työtä 20-37,5 h/vko iloisessa työporukassa, jossa tarkka työnjälki on kunnia-asia.

Edellytämme hakijalta:

-ylläpitosiivouksen kokemusta
-oma-aloitteisuutta ja hyvää työotetta
-sujuvaa suomen kielen taitoa
-mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Työturvallisuuskortti on eduksi.

Toivomme, että olet energinen ja joustava persoona, joka mukautuu helposti muuttuviin tilanteisiin ja hoitaa asiakaspalvelutilanteet positiivisella asenteella.

Täytäthän hakemuksen pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.