(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Veljekset Kellola Oy/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2018
Haemme asiakkaallemme Veljekset Kellola Oy:lle osa-aikaista siivoojaa konekorjaamolle Kopsaan. Työtehtäviisi kuuluu konekorjaamon siisteydestä huolehtiminen sekä työkalujen ja osien järjestelytyöt. Työskentelet osa-aikaisena siivoojana 2 päivää viikossa.

Edellytämme tekijältä reipasta työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta. Pidät tärkeänä, että korjaamon työskentelytilat ovat siistit ja tavarat oikeilla paikoillaan. Tarjoamme pitkäaikaista osa-aikaista työtä rempseässä ammattilaisten työporukassa.

Täytä hakemus heti ja ilmoita, milloin voisit työt aloittaa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi