(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet. Etsimme uutta tarvittaessa töihin kutsuttavaa

 SIIVOOJAA

Hangon alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka auttaa siellä, missä milloinkin tarvitaan. Siivouskohteina voivat olla esimerkiksi tehtaat, myymälät ja toimistot. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Hankoa paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Tarvittessa töitä on tarjolla myös Tammisaaren alueella. Työaikasi vaihtelee tuurausten mukaan. Pääasiallisesti työtä tehdään kuitenkin aamu- ja päiväpainoitteisesti.

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin. Oma auto katsotaan eduksi, sillä se helpottaa liikkumista asiakaskohteiden välillä.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisen työn.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.