(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tykkäätkö pitää paikat järjestyksessä ja nautit siitä, kun näet työsi jäljen? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Työaikasi tulisi olemaan 38,75h/viikko aamu- ja iltavuoroissa. Työ tapahtuu pääasiassa arkisin, mutta satunnaisia lauantaivuoroja saattaa olla. Työkohteet voivat olla esimerkiksi koulut, päiväkodit ja vuodeosastot Rovaniemen alueella. Työ on alkuun määräaikainen elokuun loppuun saakka, mutta kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi epäröimättä oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit liittää mukaan myös CV:si.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi