(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJAA osapäiväiseen työsuhteeseen Kuusamon kaupungin alueelle.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Työaikasi tulisi olemaan arkisin vähintään 4h/päivä. Työaikasi ajoittuisi 06:00-18:00 välille sinun toiveidesi mukaan. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi epäröimättä oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit liittää mukaan myös CV:si.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi