(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Oletko sinä hakemamme

SIIVOOJA

osa-aikaiseen (25-30h/vk), vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa vastaat henkilökunnan taukotiloista, kohteen yleissistä tiloista ja asukastilojen siisteydestä. Työtä tehdään arkisin klo 7-12 välisenä aikana.

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvonta. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin.

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme valitettavasti ota vastaan hakemuksia sähköpostilla.