(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jäte- ja kiinteistönhuollon, kierrätyksen sekä siivouksen. Suomen lisäksi sillä on toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. Etsimme nyt asiakkaallemme useampaa

SIIVOOJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töitä on tarjolla Tammisaaressa noin. 22 tuntia viikossa. Tämän lisäksi tarjolla on myös eri mittaisia sijaisuuksia, mikäli valituilta henkilöiltä löytyy kiinnostusta tehdä lisää työtunteja. Työt voidaan jakaa hakijoiden toiveiden mukaan useammalle tai tai tarjota kaikki samalle henkilölle. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.  Työtä tehdään pääosin arkisin, mutta muutamassa kohteessa siivousta tehdään myös lauantaisin. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset kiinteistön siivoustyöt, kuten tuotantotilojen, sosiaalitilojen ja toimistojen siistiminen. 

Työhön valituille tarjotaan hyvä perehdytys, joten aiempi vastaava työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Edellytämme hyvää suomen kielitaitoa, sillä kohteissa ollaan tekemisissä myös asiakkaiden kanssa. Työturvallisuuskortti on osassa kohteista välttämätön, mutta tarpeen mukaan työnantaja tarjoaa korttikoulutuksen. Etsimme reipasta henkilöä, jolla on hyvä työmotivaatio ja ahkera työskentelytapa. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten työssä menestyminen vaatii melko hyvää kuntoa. Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen, TES:n mukaisen palkkauksen sekä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Edellytämme:
-ahkeraa työtapaa ja hyvää asennetta
-kykyä tehdä fyysistä työtä
-hyvää suomen kielen taitoa
-B-ajokorttia

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-aiemman vastaavan työkokemuksen 
-työturvallisuuskortin
-kokemusta yhdistelmäkoneiden käytöstä

Tarjoamme:
-Toistaiseksi voimassa olevan osa-aikaisen työsuhteen 
-TES:n mukaisen palkkauksen 
-mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta siivousalalta
-hyvän perehdytyksen

Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi kuinka monta tuntia haluaisit työskennellä viikossa. Hakemuksia otetaan vastaan vain Wippii Work Oy:n sähköisen hakujärjestelmän kautta. 

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com
040-484 4508