(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jäte- ja kiinteistönhuollon, kierrätyksen sekä siivouksen. Suomen lisäksi sillä on toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. 

Etsimme nyt asiakkaallemme kolme osa-aikaista 

 SIIVOOJAA

määräaikiaseen työsuhteeseen Vierumäelle. Työntekijöitä tarvitaan huhtikuun-elokuun välille eli noin 5kk ja työssä on mahdollisuus jatkoon. Työtä on osa-aikaisesti kolme päivää viikossa maanantaisin 08:00-16:00, tiistaisin 8:00-16:00 ja perjantaisin 10:00-18:00. Työtehtävänä on Vierumäen urheiluopiston hotellihuoneiden sekä lomamökkien siistiminen, johon kuuluvat mm. vessojen, lattioiden ja keittiön siivous, lakanoiden vaihto ja yleisesti tilojen siistinä pitäminen yöpyjien jälkeen. Jokaisena aamuna on työ- ja ryhmäjako, sillä varauksia pystyy tekemään myös lyhyillä varoitusajoilla, joten aamuisin vasta selviää kuinka paljon siivottavaa on kyseiselle päivälle. Työt tehdään pareittain tai ryhmissä ja työssä käytetään resurssilaskuria eli kullekkin kohteelle on laskettu siivousaika, jonka aikana työt tulee saada tehtyä. Työ on hektistä ja vauhti on kova, sillä siivouskohteiden määrät vaihtelevat joka päivä. Työntekijöiltä toivotaan myös joustavaa luonnetta, sillä tarpeiden mukaan heitä voidaan pyytää tulemaan myös muina päivinä tai vajeen sattuessa työntekijää tarvitaan toisessa kohteessa. Työn tekemiseen vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa oleva B -ajokorttia katsotaan eduksi. 

Aiempi vastaava työkokemus ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään hyvin ja työhön on selkeät ohjeistukset, mutta se katsotaan eduksi. Perehdytyksen aikana työtehtävät tehdään aina kokeneen työntekijän kanssa yhdessä eikä harjoittelijan odoteta heti pysyvän siivousaikojen puitteissa, mutta toivotaan että hakija oppisi nopeasti ja pääsisi pian muiden vauhtiin mukaan. Etsimme reipasta henkilöä, jolla on hyvä työmotivaatio ja ahkera työskentelytapa. Hänen pitää tulla ihmisten kanssa toimeen sekä olla kiinnostunut työstään ja työjäljestään. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten työssä menestyminen vaatii melko hyvää kuntoa.

Palkka ja lisät määräytyvät Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan palkkaluokassa kolme. Palkka on 11,02€/h. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Edellytämme:

  • Ahkeraa työtapaa ja hyvää asennetta
  • Kykyä tehdä fyysistä työtä
  • Joustavuutta
  • Hyvää suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

  • Aiemman vastaavan työkokemuksen 
  • B -ajokorttia

Tarjoamme:

  • Määräaikaisen työsuhteen kesälle ja mahdollisuuden jatkolle
  • TES:n mukaisen palkkauksen (11,02€/h)
  • Mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta siivousalalta
  • Hyvän perehdytyksen

Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com
040-484 4508