(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

KEIKKASIIVOOJAA / TUURAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina siivoten siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Turun talousaluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Työajat vaihtelevat asiakaskohteen mukaan, työtunteja pystymme takaamaan täydet 37,5h/vko.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia siivousalaa on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi joustavuus ja työhön tarttuva ote ovat tuurajalle ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia, sillä kohteet ja työajat vaihtelevat. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.