(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa. 

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua kesätyöhön Arkean siivouspalvelun Turun alueen kohteisiimme.

Haemme osaavaa siivoojaa kesätyöhön. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta mm. koulu- ja toimistokohteissamme. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä. Kevään ja syksyn aikana kohteissamme on mahdollista työskennellä myös keikkaluontoisesti.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Laitoshuoltajan ammattitutkinto sekä kokemus peruspesuista katsotaan eduksi. Mainitsethan hakemuksessasi oletko kiinnostunut aamu- vai iltapainotteisesta työstä.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!