(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Vahvistamme Lahden yksikön Mäntsälän toimipistettämme

Haemme nyt

SIIVOOJIA

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Haemme Mäntsälään vakituiseen työsuhteeseen siivoojaa työaika 25-37,5h/viikko sekä viikonlopputekijää ja kolmea kesätyöntekijää osa-aikaiseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 palveluesimies Dina Mäkinen. 029 029 3406.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2018.