(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Etsimme asiakaskohteisiimme Keravalla

SIIVOOJIA

Työ painottuu ylläpitosiivoukseen päivävuoroissa eri kohteissa Keravalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät pitkään.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, hyvän peruskunnon omaava ja siivoustyöstä nauttiva henkilö. Toivomme myös, että olet luontainen tiimityöskentelijä ja nautit vaihtelevista työskentelyolosuhteista.

Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin - lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse paivi.suutarinen@sol.fi .

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.