(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Oletko opiskelija vailla lisätienestiä? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt kokoaikaisia sekä osa-aikaisia SIIVOOJIA Turun alueelle.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa tai perussiivoustöitä kuten vahauksia ja ikkunanpesuja. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Työtuntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan.

Viihdyt tehtävässäsi, jos olet luotettava ja oma-aloitteinen. Aikaisempi työkokemus siivouksen alalta on eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme reippaita asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Henkilöauton ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi