(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJIA KLAUKKALAAN

Heamme reippaita ja ahkeria siivoojia Klaukkalaan vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelette asiakasyrityksemme tiloissa ja vastaatte tilojen siivouksen toteutumisesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 14:00 eteenpäin, noin 3,5-5 tuntia päivässä. 
Tehtävässä onnistuaksesi et tarvitse kolmea tutkintoa ja 15 vuoden vaativaa työkokemusta, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan, sekä sujuva suomenkielen taito.
Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
Olisiko tässä sinulle paikka? Jos näin on, naputtele ihmeessä hakemusta tulemaan. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja hommassa edetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.