(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi. Etsimme nyt

SIIVOOJAA KAUPPAKESKUKSEEN 

Vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tässä tehtävässä työskentelet kauppakeskuksessa Tikkurilassa, joissa huolehdit mm. kiinteistön ja liikkeiden puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtunteja kertyy viikossa noin 35 ja työaika on 6.00-13.00.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Aikaisempi siivouskokemus ja yhdistelmäkoneen käyttö katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan, sekä sujuva suomenkielen taito.

Olisiko tässä sinulle paikka? Jos näin on, naputtele ihmeessä hakemusta tulemaan. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja hommassa edetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.