(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2018 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi. Etsimme nyt

SIIVOOJAA

Osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Työskentelet yhdessä asiakaskohteessamme, jossa huolehdit elintarvikemyymälän siisteydestä. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaikasi on iltaisin kello 18 alkaen ja työtunteja kertyy vähintään 20 tuntia viikossa. Kiinnostuksestasi riippuen voimme tarjota myös mahdollisesti lisätunteja muissa kohteissa. 

Aiempi kokemus siivoustöistä on tehtävässä eduksi, mutta hyvä siivoussilmä ja reipas asiakaspalveluasenne on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa.

Vastapainoksi tarjoamme sinulle pysyvän työpaikan kotimaisen pitkän linjan työnantajan palveluksessa ja työsuhde-etuina tavallista laajemman työterveyshuollon, sitä täydentävän sairauskassan, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Meillä on yli 400 erilaista tehtävänimikettä ja isona talona pystymmekin tarjoamaan monipuolisia urapolkuja sekä mahdollisuuksia kehittyä vaativampiin tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.Huomioithan, että emme valitettavasti ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.