(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jäte- ja kiinteistönhuollon, kierrätyksen sekä siivouksen. Suomen lisäksi sillä on toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. Etsimme nyt asiakkaallemme viittä kokoaikaista

SIIVOOJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen helmikuusta kestäen elokuun loppuun saakka. Työt kestävät pääasiallisessa kohteessa Turun Pansiossa toukokuulle, mutta jos työntekijällä on kiinnostusta työskennellä myös muissa Turun kohteissa, voivat työt jatkua elokuulle saakka.  Työaika on arkisin 06:00-15:00 välillä. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset kiinteistön siivoustyöt, kuten tuotantotilojen, sosiaalitilojen ja toimistojen siistiminen. Työn jatkuessa toukokuun jälkeen, laajenevat työtehtävät myös muiden kohteiden toimisto- ja porrassiivoukseen.

Työtä tehdään pareittain, joten aiempi vastaava työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Edellytämme joko hyvää suomen tai englannin kielitaitoa. Työturvallisuuskortti on kohteessa välttämätön. Etsimme reipasta henkilöä, jolla on hyvä työmotivaatio ja ahkera työskentelytapa. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten työssä menestyminen vaatii melko hyvää kuntoa. Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen, TES:n mukaisen palkkauksen sekä kokoaikaiset työtunnit määräaikaisuuden ajalle.

Edellytämme:
-ahkeraa työtapaa ja hyvää asennetta
-kykyä tehdä fyysistä työtä
-työturvallisuuskorttia
-hyvää suomen tai englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-aiemman vastaavan työkokemuksen 

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen työsuhteen määräajalle
-TES:n mukaisen palkkauksen (Kohteesta riippuen 10,33-10,85€/h)
-mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta siivousalalta
-hyvän perehdytyksen

Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Selma Vidgren
HR Consultant
selma.vidgren@wippiiwork.com
040 724 0808