(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

AAMUSIIVOOJAA

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan Visamäkeen. Tässä tehtävässä huolehdit toimisto- ja sosiaalitilojen siisteydestä. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessä, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi vailla huolen häivää. Työaika on ma-pe klo 5-11, eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 30.
Halutessasi on mahdollisuus saada myös lisätyötunteja.

Etsimämme täsmällinen työntekijä ei pelkää fyysistä ja nopeatempoista työtä. Perehdytämme sinut ilman muuta työtehtäviisi, mutta toivomme sinulta löytyvän edes hieman aikaisempaa siivouskokemusta. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tiiviiksi osaksi mahtavaa työporukkaa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojemme kautta. Työnkuvasi on monipuolinen sekä vaihteleva, ja isona talona tarjoamme monenlaisia urapolkuja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset lisätietoja, tavoitat rekrytointitiimin sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.