(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen Jyväskylän keskustaan. . Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työaikasi voi hieman vaihdella mutta pääasiassa työtä on 20h/vko aamuisin.  Halutessasi voimme ajoittain tarjota myös lisätyötunteja muista kohteista, jos olet joustava ja sinulla on auto käytössäsi.
Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Luotettava pitää toki myös olla, sillä työ on vastuullista ja itsenäistä. 

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.
PS. Innostuitko työstä, mutta elämäntilanteesi ei täsmää juuri tähän tehtävään? Ei hätää, isona toimijana tarjoamme monia eri työmahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Katso myös muut alueesi työpaikat kotisivuiltamme!

Lisää siivousalaan liittyviä juonipaljastuksia saat katsomalla oheisen videon. Tekijöille on tilaa!https://vimeo.com/deskifi/review/117168933/4a5ccc9b8a