(Poistunut julkaisusta)

Siivooja yritys- ja kotisiivouksiin Vaasaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Siivooja Vaasaan

Etsimme Vaasassa sijaitsevalle asiakkaallemme kokoaikaista siivoojaa tekemään yritys- sekä kotisiivouksia.  Kyseessä on päivätyö, ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 07.00-13.00 välille. Lisäksi tarjolla on satunnaisia ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työssä liikutaan eri työpisteiden välillä, mutta auto ei ole tehtävässä välttämätön. 

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Itsenäistä työotetta sekä
  • Sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin hyvä asenne työntekoon ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin! Tähän tehtävään et tarvitse aiempaa siivousalan kokemusta, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. 

Haku päättyy tiistaina 19.11.2019. Käymme kuitenkin hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan siis paikkaa pikaisesti Hae tätä paikkaa-linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse

Hanna-Sofia Kytölä
Rekrytointikoordinaattori

hanna-sofia.kytola@transval.fi

0505234798