(Poistunut julkaisusta)

Siivooja yövuoroon Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko yö sinulle reippainta aikaa ja sinulla on jo aikaisempaa siivouskokemusta? Hienoa, jatka lukemista sillä etsimme nyt Vantaalle yövuoroon   SIIVOOJAA Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia viikossa ja työvuorosi on keskiviikosta sunnuntaihin öisin kello 22-06.   Työpanoksellasi varmistat tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla kauppakeskuksen yleisiä tiloja, kuten käytäviä, lasikaiteita ja WC tiloja. Iso osa työtäsi on ajaa käytävät puhtaiksi päältä istuttavalla yhdistelmäkoneella. Työvälineesi ovat ajan hermolla ja hyvässä kunnossa, ja mahdollistavat työssä onnistumisen. Panostamme erityisesti kemikaalittomaan siivoukseen sekä työturvallisuuteen.   Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä mahdollisesti alan koulutus. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen päältä ajettavan yhdistelmäkoneen käytöstä, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut tähän. Kokemuksesi kautta sinulla on ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen työote sekä tietoa ja taitoa erilaisten pintojen ja tilojen käsittelyyn. Olet asiakaspalveluhenkinen ja avulias tiimipelaaja ja kanssasi on kiva työskennellä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.5.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.   Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.