(Poistunut julkaisusta)

Siivooja yövuoroon Lahden Nastolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Hei, valvottaako? Kaipaatko uusia haasteita tai perinteisistä työajoista poikkeavaa työtä?

Etsimme SIIVOOJAA yövuoroihin Lahden Nastolaan.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme tilojen, kuten toimistojen ja liikennevälineiden ylläpitosiivouksesta arkiöisin 18-02 välillä. Työsuhde on vakituinen.  Työssä liikutaan paljon ja se sisältää jonkin verran kumartelua, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä peruskuntoa. Tehtävässä tarvitaan kykyä kommunikoida suomen kielellä. Katsomme hyvällä innokkaan ja työtä karttamattoman asenteen sekä huomioimme hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa kohteessa, jossa saat haasteita ja vastuuta valmiutesi mukaan. Olemme huomioineet työajan tehtävän palkkauksessa.

Tule työskentelemään kanssamme ja hae tiimiimme nyt osoitteessa iss.fi. Hakuaikaa on 19.6.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista. www.issdirect.fi, www.facebook.com/issdirectsuomi/