Siivooja Ylöjärvelle
Ylöjärven kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

Haemme siivoojia Ylöjärven alueelle arkipainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Ylöjärven kaupungilla. Työtä on määräaikaisesti ja keikkaluontoisesti erityisesti koulu- ja päiväkotikohteissa. Työ on arkipainotteista ylläpitosiivousta. Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Etsimme reipasta ja asiakaslähtöistä siivoojaa, joka tarttuu työhön ahkeralla otteella. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus siivoustyöstä tai alan koulutus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot