Siivooja Ylivieska / Oulainen alueelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI YLIVIESKA-OULAINEN ALUEELLE

 

Pääset huolehtimaan vaihtelevien kohteiden päivittäisistä ylläpitosiivouksista ja tilausten mukaan tehtävistä perussiivouksista. Ylläpitosiivouksessa kohteina on mm. toimisto-, terminaali- ja myymälätiloja, joissa huolehdit omalta osaltasi toimitilojen päivittäisestä puhtaudesta ja viihtyvyydestä. Perussiivouksessa pääset tekemään erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua. Työpäivät sijoittuvat maanantain ja lauantain välille, ja työaika on pääosin klo 06:00 – 18:00 välisenä aikana. Pesti on osa-aikainen ja vähimmäisviikkotyöaika on 10h/ vko. Ajokortti-b ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tässä tehtävässä välttämättömiä, sillä työ vaatii liikkumista Ylivieska – Oulainen välillä.

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi! Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta - jos huomaat esimerkiksi likaisen ikkunan tai rikkinäisen paperiannostelijan, otat asiasta koppia ja hoidat sen eteenpäin.  Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on välttämätöntä tässä tehtävässä, koulutus alalle katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463369
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35677040.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Ylivieska, Oulainen