(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ylitornioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme nyt ammattitaitoista OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme YLITORNIOON.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta uimahalliympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi iltavuorossa tiistaista perjantaihin klo 19-22. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 3 tuntia päivässä ja 15 tuntia viikossa. Työssä on myös mahdollisuus lisätuntien kerryttämiseen oman aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan.

Tähän tehtävään edellytämme alalle soveltuvaa tutkintoa (toimitila-/laitoshuoltaja). Katsomme eduksesi työkokemuksen alan työtehtävistä ja uima-allas ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutuksen. Tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, oman työn organisointikykyä sekä vastuullista työskentyotetta.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 6.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -