(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ylitorniolle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Etsimme nyt itsenäisen otteen omaavaa LAITOSHUOLTAJAA Ylitorniolle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 3 tuntia päivässä ja 22 tuntia viikossa. Mahdollisuus lisätuntien tekoon perjantaisin ja lauantaisin.

Odotamme että sinulla on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto. Aikasempaa työkokemusta enemmän arvostamme asiakaspalvelualtista ja positiivista työotetta. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä perus atk-taitoja.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -