(Poistunut julkaisusta)

Siivooja ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019
Etsimme SIIVOOJAA mielenkiintoiseen kulttuurihistoriallisesti merkittävään kohteeseen Helsingin ydinkeskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Työssäsi vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Työaika on arkipäivisin klo 7-15. 

Edellytämme soveltuvaa alan koulutusta (laitoshuoltaja tai vastaava) sekä aikaisempaa kokemusta  siivoustyöstä vähintään kahden vuoden ajalta. Kerrothan hakemuksessasi myös siivouskoneiden käyttötaidoistasi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan erittäin mielenkiintoisessa ja arvokkaassa ympäristössä. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.7.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -