(Poistunut julkaisusta)

Siivooja ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Etsimme nyt SIIVOOJAA Helsingin ydinkeskustaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivoustehtäviä kultturellissa ja kansainvälisessä, mutta samalla vaativassa ympäristössä. Työpäiviisi sisältyy olennaisena osana asiakaspalvelu ja työtä tehdään keskellä tapahtumia. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja klo 6-14. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvän fyysisen kunnon lisäksi sekä suomen-, että englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Aivan ehdotonta on aito halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattitaitoisessa tiimissä sekä erinomaiset koulutttautumismahdollisuudet. ISS Palvelut tukee henkilöstön hyvinvointia myös liinkunta- ja kulttuuriedulla. 

Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.6.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -