(Poistunut julkaisusta)

Siivooja ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme ammattitaitoista SIIVOOJAA Helsingin ydinkeskustaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta museossa. Työaika on arkisin klo 7-15. 

Edellytämme aikaisempaa siivouskokemusta kahden vuoden ajalta sekä alan koulutusta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus museoympäristössä työskentelystä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtäväänn valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn säännöllisillä työajoilla sekä mielenkiintoisen ja kulturellin työympäristön.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.4.2019 ja työ alkaa 1.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -