(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Vuosaareen koulukohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Nautitko itsenäisestä työstä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaslähtöistä OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Helsingin Vuosaareen oppilaitoskohteisiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta eri oppilaitoskohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06-16 välillä ja työtunteja tehtävässä kertyy 5-7,5 h/pvä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi myös iloista asiakaspalveluasennetta, suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omaltasi? Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 1.3.2020 osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -