(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vuorotteluvapaan sijaisuuteen Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Haemme nyt tiimiimme reippaalla asiakaspalveluasenteella varustettua

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen työhön JYVÄSKYLÄÄN. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus aikavälillä 4.7.2019 - 31.1.2020. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakkaamme asuinkiinteistöjen sekä muiden kohteiden tilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työtä tehdään vakituisissa vuoroissa maanantaista perjantaihin, sovitusti klo: 6:00-16:00 välillä. Työtunteja on 7,5 h päivässä, joten viikossa työtunteja kertyy 37,5 h. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia vievät pitkälle. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Odotamme hakijalta myös tarkkuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten yhteistyöhaluinen ja iloinen asenne on toivottua. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Osana asiakaspalvelutaitoja sinulla on siis halukkuutta luoda postitiivista ilmapiiriä ympärillesi!

 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!