(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vuorotteluvapaan sijaisuuteen Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

 

Etsimme tiimiimme reipasta ja toimeentarttuvaa

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen työhön Hyvinkäälle. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 1.5.2019-31.8.2019. Työ pitää sisällään monipuolista siivoustyötä vaihtelevissa kohteissa. Työ on kokoaikainen 37,5h viikossa ja pääosin aamuvuoroissa, mutta olethan valmis työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten! Älä siis huoli, vaikka sinulta uupuisi kokemusta siivoustehtävistä, me kyllä perehdytämme sinut tehtäviisi! Toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle sekä reipasta palveluasennetta. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

 

Oletko sinä hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner