(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Virpiniemeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020
Etsimme reippaalla asenteella varustettua  SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Haukiputaan Virpiniemeen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpito- ja perussiivouksesta oppilaitos sekä rakennustyömaa kohteessa. Töitä tehdään arkisin joko klo 6 – 14. Työaika on päivittäin 7,5 tuntia ja työsuhde tulee olemaan kokoaikainen (37,5h/viikko) sekä vakituinen, mahdollisuus halutessasi myös osa-aikaisuuteen (5-6h/pv).  

Oppilaistosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tähän tehtävään vaadimme joko alan koulutuksen tai vähintään yhden vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä kohtuullista suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin. Otathan huomioon, että työ suoritetaan kahdessa eri kohteessa joiden välimatka on 5km.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 21.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi
- ISS on savuton työpaikka -