(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Vimpeliin - äitiyslomasijaisuus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Etsimme RTK-Palvelulle osa-aikaista

SIIVOOJAA

Vimpeliin. Työtunnit sijoittuvat päivälle.

Työ on toimeksiantajan kohteessa olevien toimistotilojen sekä ruokailusalin siivousta. Työaika on 30h/vk. Sijaisuus on vuoden loppuun. Hygieniapassi vaaditaan. Työn aloitus heti kuin mahdollista.

Mikäli paikka kiinnostaa, täytä hakemus pikaisesti kotisivuillamme. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkkaus TES.

Lisätietoja Heli Pihkakoski, puh. 044 412 4854, heli.pihkakoski@rtkpalvelu.fi

RTK-Palvelu Oy tarjoaa mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.