(Poistunut julkaisusta)

Siivooja viikonlopuille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020
Etsitkö viikonlopputöitä, kaipaatko opiskelun ohelle vastapainoa työstä?

Me etsimme nyt  reipasta SIIVOOJAA Rovaniemelle.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteen säännöllisestä siisteydestä viikonloppuisin  päiväkotiympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi lauantaisin ja sunnuntaisin klo  6 - 10,  työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Tarjoamme mahdollisuuden täydentää viikonlopun työtuntien määrää halutessasi eri kohteissa.   Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta siivoustyötehtävistä mutta emme pidä sitä välttämättömänä. Työssä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta, tilannetajua, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Toivomme myös, että viihdyt ihmisten parissa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon, olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen asiakaspalvelija.

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.

Meillä viihtyvät henkilöt jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua.  Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Mikäli monipuolinen, vakaa, pitkäaikainen ja innostava siivoojan työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi/ ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.7.2020. Työn on määrä alkaa pian.  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä: hanna-elina.nieminen@iss.fi.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -