(Poistunut julkaisusta)

Siivooja viikonlopputyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Etsimme nyt reipasta ja vastuuntuntoista VIIKONLOPPUSIIVOOJAA Helsingin keskustaan.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin ja sunnuntaisin. Työaika sijoittuu kello 9-15 välille, työtunteja kertyy 12 /viikonloppu. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


Arvostamme aiempaa työkokemusta ylläpitosiivouksesta ja katsomme eduksi myös alan koulutuksen. Suomen kielen taito on välttämätön asiakaspalvelutilanteissa. Tarvitset työssäsi hyvää peruskuntoa ja oikeaa asennetta työn tekoon. Tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Lähetäthän hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.4.2019.ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.- ISS on savuton työpaikka -