(Poistunut julkaisusta)

Siivooja viikonlopputyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt Joensuuhun ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA, joka on tottunut työskentelemään vaativimmissakin kohteissa eikä hätkähdä pienestä.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivousta vaihtelevissa toimistotilaympäristöissä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva osapäivätyö. Työaika sijoittuu tehtäväksi viikonloppuisin alkaen klo 6.00 ja loppuen klo 20.00, päivätuntimäärän ollen näin 4-6h ja viikonlopputuntimäärän 8-12h. Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden yhtäjaksoista työkokemusta siivoustöistä sekä alan koulutuksen katsomme eduksi

Edellytämme nuhteetonta taustaa sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Valittavalle henkilölle tulemme teettämään turvallisuusselvityksen, joka on edellytys työsuhteen aloitukselle.

Oletko vaativaa työtä pelkäämätön?
Pidätkö työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset myös erittäin hyvää peruskuntoa sekä positiivista palveluasennetta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.2.2018. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -