(Poistunut julkaisusta)

Siivooja viikonloppuihin ja sijaisuuksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Harjavallan tiimissämme on tilaa kahdelle SIIVOOJALLE lauantaivuoroihin ja sijaisuuksiin.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin ja lyhyissä sijaisuuksissa kuten vapaapäivä- ja sairaslomasijaisuuksissa. Työaika sijoittuu klo 06-16 välille ja työtunteja kertyy 30-37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Kohteessa edellytämme 18 vuoden ikää sekä työturvallisuuskorttia. Kohde ei sovi nikkeliallergisille.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.5.2019.


Osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on ISS:n tärkein pääoma ja liiketoimintastrategian perusta. Menestyksekäs ja asiakkaan tarpeet täyttävä palvelu edellyttää vahvaa panostusta henkilöstön hyvinvointiin ja kykyyn palvella asiakasta. Henkilöstön työterveyden, -turvallisuuden ja -kyvyn varmistaminen on keskeinen osa ISS:n johtamista ja päivittäistä toimintaa. Aiommekin olla numero yksi alallamme työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasioissa.