(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Viikkiin Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Helsingistä? Etsimme   SIIVOOJAA   
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia. Tämä sopii etenkin sinulle, jonka mielestä aikainen aamu on ihmisen parasta aikaa, sillä työvuorosi ovat 7-15. Työpaikka sijautsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Viikissä.
  
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä ja puhtaudesta.     
  
Koska siivoustyö on vahvasti asiakaspalvelua sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä esimerkiksi laitoshuoltajan tutkintoa sekä kokemusta yhdistelmä koneen käytöstä. Työ tehdään teollisuusympäristössä ja siksi sinulla tulee olla hyvä havainnointikyky ja työturvallisuusajattelu. Alue on laaja, ja siksi välimatkat kohteessa taittuvatkin polkupyörällä.  Työturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta tämän asiakkaan tiloissa työskenteleviltä, mutta koulutus voidaan hoitaa työsuhteen alussa.    
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
  
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com. Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 19.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.