(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Vekaranjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.


Tiimimme nykyisen jäsenen siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme asiakaskohteeseemme vahvistukseksi reipasta siivoojaa Vekaranjärvelle.


Meillä vastaat asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Kohteinasi ovat muun muassa käytävät ja portaikot, toimistotilat sekä sosiaalitilat. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-15 välille. Vaadimme hakijalta laitoshuoltajan tai vastaavaa tutkintoa ja/tai vähintään vuoden kokemusta siivousalan töistä, aktiivista työotetta sekä aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Jos hakijalla ei ole tutkintoa tarjoamme mahdollisuuden toimitilahuoltajan -tutkinnon suorittamiseen työn ohessa oppisopimuksella, mutta aikaisempi siivousalan kokemus on ehdoton.

Edellytämme tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa. Peruspesutaito, sekä kokemus yhdistelmäkoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi. Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –