(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Vekaranjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Etsimme nyt tiimiimme reipasta siivoojaa kohteeseemme Vekaranjärvelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Kohteinasi ovat muun muassa käytävät ja portaikot, toimistotilat sekä sosiaalitilat. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Työaika sijoittuu klo 6-16 välille, kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Vaadimme hakijoilta laitoshuoltajan tai vastaavaa tutkintoa ja/tai vähintään vuoden kokemusta siivousalan töistä, aktiivista työotetta sekä aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Jos hakijalla ei ole tutkintoa tarjoamme mahdollisuuden toimitilahuoltajan -tutkinnon suorittamiseen työn ohessa oppisopimuksella, mutta aikaisempi siivousalan kokemus on ehdoton. Edellytämme tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa sekä oman kulkuneuvon käyttömahdollisuutta. Peruspesutaito sekä kokemus yhdistelmäkoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvaselvitys.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi. Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


 


 – ISS on savuton työpaikka –