(Poistunut julkaisusta)

Siivooja varhaisaamuun tai myöhäisiltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Etsimme nyt tarkkaan työhön kykenevää SIIVOOJAA lääkärikeskukseen Helsingin Munkkivuoreen. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta lääkärikeskuksessa. Työ on mahdollista tehdä aukioloaikojen ulkopuolella joko varhain aamulla klo 04-08 tai klo 20 - 00. Työntunteja on tarjolla 20 t/vko. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta terveydenhuoltoalan kohteesta vähintään vuoden ajalta sekä kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan koulutusta. Kokemus siivouksesta sairaalaympäristössä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn sekä ISS Palveluiden erittäin hyvät koulutusmahdollisuudet. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.9.2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -