(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vanhainkotiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme työhönsä sitoutuvaa SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän Korpilahdelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta vanhainkotiympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 07-15 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi, esimerkiksi laitoshuoltajankoulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa, englannin sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Pidät tehtävästä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä viihdyt työssä, jossa työskentelet ihmisten parissa.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.7.2019 ja työ alkaa 1.9.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -