(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vakituiseen työsuhteeseen!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020
Etsitkö kokoaikaista työtä siivousalalta? Onko sinulla aito halu tuottaa hyvää asiakaspalvelua? Tule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 

Kaipaamme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Kemijärvellä!
Tämä tehtävä sopii sinulle, jolla on aito kiinnostunut puhdistusalvelualaa kohtaan sekä tehdä työtä, jolla on tarkoitus. Vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta arkisin, työaikojen sijoittuessa klo 6:00-14:00 välille. Toisinaan työtä tehdään myös viikonloppuisin, kiertävien listojen mukaan Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. 

Asenne ratkaisee! Toki luemme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutuksen, mutta vieläkin tärkeämpää meille on halu oppia - me perehdytämme sinut tehtävään. ISS:llä sinulla on mahdollisuus kehittyä siivousalan ammattilaiseksi, ja haluamme tukea työntekijöidemme urapolkuja. Voit tutustua tarkemmin urapolkuihimme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla 
Vaihtelevien kohteiden vuoksi toivomme sinulta joustavaa asennetta, ja asiakaspalvelutaitoja - haluammehan tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua! Myös suomen kielen osaaminen on asiakaspalvelun kannalta tärkeää, joten hallitsethan kielen hyvin. 

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Haluamme kuulla sinusta lisää! Kirjoita hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi 21.10.2020 mennessä. Tutustumme hakijoihin jo hakuaikana, joten älä aikaile, vaan liity mukaan globaaliin perheeseemme, jossa sinullakin on mahdollisuus loistaa! ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -