(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vakituiseen työsuhteeseen!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020
Etsitkö kokoaikaista työtä siivousalalta? Onko sinulla aito halu tuottaa hyvää asiakaspalvelua?

Haemme nyt SIIVOOJAA Kemijärvelle vakituiseen työsuhteeseen.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Tässä tehtävässä  vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6 – 14 välillä, viikonloppuvuorot kiertävästi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus puhdistuspalvelualaa kohtaan ja halu palvella asiakkaat hyvin. Katsomme eduksi aikaisemman siivouskokemuksen sekä alan koulutuksen. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan.
 
Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2020.  Lisätietoja tehtävästä rekrytointi@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -