(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Haluaisitko vakituisen työn Naantalista? Jatka siis lukemista!

Haemme nyt SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Naantaliin.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja etsimme heille nyt pitkäaikaista siivoojaa. Tehtävässä työskentelet tuotanto- ja toimistosiivoojana yhdessä kohteessa. Työaika on n. 25-37,5h/vko. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin alkaen klo 6 aamulla. Työt alkavat tammikuussa 2020. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omille kirjoille. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Erityisen tärkeää meille on asenne! Toivomme, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Siivouskoneiden käyttökokemuksesta on sinulle myös etua, mutta joka tapauksessa saat meillä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat mahdollisesti tarpeellisia, sillä työkohde sijaitsee Naantalissa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja työn luonteen vuoksi hyvää fyysistä kuntoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta!

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2020 oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.