(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vakituiseen työsuhteeseen
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme arvostetulle, tamperelaiselle asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työ on kokoaikaista ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 8-16, mutta hakijalta odotamme myös valmiutta aloittaa työt arkiaamuisin klo 6. Kohteet ovat niin toimitiloja kuin yksityisiä koteja.

Toivomme hakijalta aiempaa siivousalan kokemusta ja/tai koulutusta, ajokorttia sekä savuttomuutta. Olet joustava, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on huolellinen työskentelyote sekä koet aitoa ammattiylpeyttä siivoustyötä kohtaan.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen, hyvät työvälineet sekä rennon ja kannustavan työtiimin tuen.

Hakea voit: Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta 15.9.2019 mennessä.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Lähde mukaan tekemään mukavaa ja palkitsevaa työtä rennossa tiimissä!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/