(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Haluaisitko vakituisen työpaikan siivoustehtävissä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!  

Haemme nyt RAPPUSIIVOOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun.  

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja etsimme heille nyt pitkäaikaista siivoojaa. Tehtävässä työskentelet rappukohteiden parissa, mutta myös muut siivouskohteet ovat ajoittain mahdollisia. Työaika on n. 20-37.5h/vko.  

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta siivoustehtävistä ja siivouskoneiden käyttökokemuksesta on sinulle etua. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja työn luonteen vuoksi hyvää fyysistä kuntoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta!  

Tarjoamme sinulle mukavan työnantajan ja mahdollisuuden työllistyä vakituisesti puhdistuspalvelualalle!  

Täytä hakemuksesi viimeistään 22.9.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!    Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi  

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi    


Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu