(Poistunut julkaisusta)

SIIVOOJA-VAHTIMESTARI
Riihimäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

HAEMME SIIVOOJA-VAHTIMESTARIA

Tehtävään sisältyy siivous- ja vahtimestarityötä seurakunnan leirikeskuksessa ja muissa kiinteistöissä, sekä tarvittaessa suntion tehtäviä. Työaika on pääosin päivätyötä, viikonloppuvuoro n. 1-2 kertaa kuukaudessa. Toimitilojen puhtaanapidon lisäksi tehtävään sisältyy materiaalihankintoja sekä ajoittain talonmiestöitä kuten lumi- ja hiekoitustöitä, sekä kukkien ja tekstiilien huoltoa. Tehtävässä siivoustöiden osuus on noin 70% ja 30 % muuta työtä.

Toivomme sinulla olevan kokemusta vähintään siivoojan työstä, vahtimestarin ja suntion työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme iloista ja palveluhenkistä asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä kiinteistöjen sijaintien vuoksi. Tehtävänhoitajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta sekä suomenkielentaitoa.

Tehtävä sijoittuu kirkon työehtosopimuksen mukaan vaativuusryhmään 303, peruspalkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää KirVESTES:n mukaisesti. Työntekijän on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylivahtimestari Petra Saraste, puh. 050 375 3335.

Hakemukset tulee jättää 30.10.2020 klo 14 mennessä olennaisin liittein sähköpostitse petra.saraste@evl.fi
Haastattelut pidetään 3.11.-5.11.2020