(Poistunut julkaisusta)

Siivooja-vahtimestari
Haminan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

 

 

TULE SIIVOOJA-VAHTIMESTARIKSI HAMINAN SEURAKUNTAAN!

Seurakuntamme on 19 800 jäsenen vireä seurakunta, jolla on 68 työntekijää. Kaipaamme
joukkoomme siivooja-vahtimestaria, jonka pääpaikka on Simeon-talo. Tehtäviin kuuluu toimisto- ja kerhotilojen sekä kirkkojen ja yleisten tilojen siivousta ja vahtimestari palvelut. Tehtävään kuuluu myös suntion työtä.

Vahtimestarin tehtäviin sisältyy mm. ovien avaamista ja sulkemista sekä tilojen käyttäjien opastusta koneiden, laitteiden ja kaluston käytössä. Suntion tehtäviin kuuluu avustaminen messussa ja muissa kirkollisissa tilaisuuksissa sekä kirkkojen siivous. Tehtäviin kuuluu lisäksi pienten kahvitilaisuuksien järjestäminen sekä keittiön avustavat tehtävät mm. pöytien kattaminen ja tiskaus.

Toimi on vakinainen ja kokoaikainen. Myös ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Toimen kelpoisuusehtona on suntion tai laitoshuoltajan ammattitutkinto, työkokemusta vastaavista tehtävistä tai valmius oppisopimuskoulutukseen.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Tehtävän peruspalkka on 1.892,17 euroa. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaavat emäntä Sari Westdorp  p. 050 5230 993, sari.westdorp@evl.fi  tai talousjohtaja Tarja Partanen 050 594 3888, tarja.partanen@evl.fi. Lisätietoja saat myös seurakuntamme kotisivuilta www.haminanseurakunta.fi.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 5.10.2018 klo 12 mennessä osoitteella Haminan seurakunta, Kirkkoneuvosto, PL 77, 49401 HAMINA. Kuoreen merkintä ”Siivooja-vahtimestari”